Zwemfeestje (6-12 jaar)

Plons, jij bent de ster van de dag!

Ben je bijna jarig en op zoek naar een leuk zwemfeestje in Limburg? Kom dan zwemmen bij de Leistert, gaaf! Tijdens het zwemfeestje mag je gebruik maken van het zwembad en de waterspeeltuin, en jullie gaan een activiteit in het zwembad doen. Leuk hè?!

Zwemfeestjes zijn te reserveren op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 13.00 uur en kunnen tot 3 weken voor de gewenste datum geboekt worden met een maximum van 14 kinderen.

De buitenfaciliteiten (golfslagbad, roei-speelvijver en waterspeeltuin) zijn uitsluitend bij mooi weer geopend. Golfslagbad vanaf circa half mei tot begin september.

Tijdens de Nederlandse en Belgische schoolvakanties en feestdagen kunnen er geen kinderfeestjes georganiseerd worden i.v.m. de drukte!

Reserveren? Bel +31 (0)475 49 30 30 

Wat mag je verwachten van een zwemfeestje?

Een zwemfeestje bij de Leistert bestaat uit:

- Entree tot het subtropisch zwembad en waterspeeltuin
- Een leuke activiteit in het zwembad
- Frietjes met een snack naar keuze
- Onbeperkt ranja voor alle kinderen
- Verrassing voor de jarige

Tarieven zwembadfeestje

Een zwemfeestje kost € 10.95 per persoon. Begeleiders betalen € 10.75 en krijgen hiervoor een kopje koffie of thee, frietjes met een snack naar keuze en kunnen meezwemmen met de kinderen. 

Het is ook mogelijk om een zwemfeestje te combineren met een bootcamp of de speeljungle. Een bootcamp en zwemmen feestje kost € 16.95 per persoon. Begeleiders betalen € 10.75 en mogen dan meezwemmen. Een speeljungle en zwemmen feestje kost € 16.45 per persoon. Begeleiders betalen € 10.75 en hiervoor mogen ze meezwemmen. 

*Wij gaan er vanuit dat begeleiders niet meedoen met de andere activiteiten.

Verplicht gebruik drijfmiddelen

Kinderen die niet in het bezit zijn van Zwemdiploma A (NL), Zwemdiploma 200 meter (BE), of zwemdiploma Brons (DE) of die volgens de beoordeling van onze toezichthouders niet zelfstandig kunnen zwemmen zijn verplicht om tijdens het zwemmen drijfmiddelen te dragen.

Voor kinderen jonger dan 8 jaar is het verplicht om onder begeleiding van een volwassene (18+) te komen.