Een dagje naar de Leistert

Volop mogelijkheden voor een leuk dagje uit!

Dagrecreatie o.a. (zwembad, horeca, speeltuinen en bowling) is tot nader order niet mogelijk.

De Leistert is niet alleen een paradijs voor vakantiegangers, ook voor een leuk dagje uit ben je er bij goed en slecht weer aan het juiste adres. Dit kun je allemaal doen tijdens 'een dagje Leistert'

• Een potje bowlen
• Je kinderfeestje vieren
• Uit eten in een van onze restaurants
• Het allerleukste schoolreisje beleven
• Zwemmen in onze binnen- en buitenbaden, de waterspeeltuin en roeivijver

Een potje bowlen

Bowlen: het meest gewaardeerde familiespel voor jong en oud. Reserveer online een bowlingbaan en meld je bij de gastenservice op de Plaza om je spel te starten. Een gezellig uurtje is gegarandeerd!

Lees meer

Onze restaurants: Grillo, Via Verde en La Selva

Verblijf je niet op ons park, maar zoek je een leuk restaurant voor een smaakvolle lunch of diner? Je kunt bij de Leistert als dagjesgast terecht in één van onze drie restaurants.

La Selva Food & Drinks, het gezellige familierestaurant van de Leistert, grenst aan de Indoor speeljungle. Via het restaurant loop je binnendoor naar de jungle en vice versa. Ideaal wanneer je een hapje wilt eten met kleine kinderen.

Ben je wat avontuurlijker en wil je eens wat nieuws proberen? Neem dat zelf de controle over de grill in ons stoere tafelgrill-restaurant Grillo! Maak de kids 'chef for a day' en een smaakvol avondje is gegarandeerd!

Lekker makkelijk eten in een sfeervolle ambiance doe je bij Via Verde! Bij dit Italiaans getint restaurant scoor je de lekkerste pasta's en pizza's. 

Waanzinnig veel waterpret

Binnen of buiten, in chloor- of natuurwater, actief of lekker chill. Bij de Leistert vind je gegarandeerd de verkoeling en waterfun die je zoekt! Dein mee op de golven van het buitengolfslagbad, klieder met water en zand bij de roeivijver en zoek bij minder mooi weer de warmte van het subtropisch zwembad op. Plonsen maar!

Je kunt van al deze faciliteiten gebruik maken door een ticket te kopen voor de zogenoemde 'Waterspeelzone'. Deze faciliteiten behoren allemaal tot deze zone.

Tickets kopen (tijdelijk niet door Corona)

Het allertofste schoolreisje

Ben je opzoek naar een tof schoolreisje of activiteiten met groepen? Dan ben je bij Recreatiepark de Leistert aan het goede adres. Er zijn diverse manieren mogelijk hoe je jouw schoolreisje kunt invullen. Check it out!

Lees meer

Je bent de ster van de dag tijdens jouw kinderfeestje!

Met het bootcampfeestje heb je het stoerste kinderfeestje van allemaal! Je gaat klimmen, klauteren en tijgeren. Het wordt een echte competitieve work-out. Wie durft?

Tijdens het zwemfeestje mag je gebruik maken van het zwembad en de waterspeeltuin, en jullie gaan een activiteit in het zwembad doen. Leuk hè?!

Kinderfeestjes zijn te reserveren op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 13.00 uur en kunnen tot 3 weken voor de gewenste datum geboekt worden met een maximum van 14 kinderen.