Een dagje naar de Leistert

Volop mogelijkheden voor een leuk dagje uit!

Gebruik maken van het subtropisch zwembad en de waterspeelzone is voor dagrecreanten niet mogelijk.

De Leistert is niet alleen een paradijs voor vakantiegangers, ook voor een leuk dagje uit ben je er bij goed en slecht weer aan het juiste adres. Dit kun je allemaal doen tijdens 'een dagje Leistert'

• Een potje bowlen
• Je kinderfeestje vieren
• Uit eten in een van onze restaurants
• Het allerleukste schoolreisje beleven
• Zwemmen in onze binnen- en buitenbaden, de waterspeeltuin en roeivijver

Scoor jij de eerste hole in one?

Midgetgolf is het ultieme gezelschapsspel, en op onze 18-holes adventure golfbaan wordt het spelletje nóg wat uitdagender. Sla al je vrienden van de baan!? Niet letterlijk natuurlijk... we gaan voor de hole in one, niet voor een hole in ome Jan.

De adventure golfbaan heeft 18 uitdagende holes bomvol hoogteverschillen en stoere hindernissen. De natuur is onderdeel van het spelletje geworden, en er is nog iets mega gaafs… rivier de Maas stroomt dwars door de baan. Niet echt natuurlijk, maar je moet 'm  wel een aantal keer oversteken tijdens je ronde over de baan. Hoe vet is dat?!

De baan is mooi verlicht, dus ook in het voor- en najaar prima te bespelen. Midgetgolf by night al eens geprobeerd? Sticks en balletjes kunnen tijdens openingstijden opgehaald worden bij de receptie of het entreeloket.

Lees meer

Biljartvoetbal

Biljarten, zonder keu maar met je voeten!

Poolbiljart, wie kent het niet... het favoriete spelletje in iedere pub, dorpskroeg of kantine. 
Combineer dat met traditioneel voetbal en je speelt een potje biljartvoetbal. Hoe leuk is dat!

Op onze levensgrote biljarttafel van liefst 4 bij 8 meter speel je met voetballen die gekleurd zijn als biljartballen.

Je speelt onder dezelfde regels als bij normaal poolbiljart, maar dan zonder keu. Je gebruikt in plaats daarvan je eigen voeten. Scoor jij als eerste met een trickshot vol effect? Of misschien geef je het laatste zetje wel met een fraaie kopbal dicht bij de grond?! Game on!

Een potje hyperbowlen

Hyperbowlen: het meest gewaardeerde familiespel voor jong en oud. Reserveer online een bowlingbaan en meld je bij de gastenservice op de Plaza om je spel te starten. Een gezellig uurtje is gegarandeerd!

Hyperbowl is snel, vol spelelementen en spannend tot de laatste seconden. De zogenoemde bumpers staan bij hyperbowl altijd omhoog en zijn onderdeel van het spelletje. Je gooit per beurt maar 1 bal en na iedere beurt start er een nieuw level met telkens een nieuw spelelement. 

De bumpers zitten vol lichttechnieken, waardoor ze oplichten tijdens het spelletje. Weet jij alle pins in de perfecte hoek om te gooien, en ook nog eens de bumpers op de juiste plek te raken, dan gooi jij misschien wel de eerste hyperbowl van je leven!

Lees meer

Uit eten bij Recreatiepark de Leistert!

Verblijf je niet op ons park, maar zoek je een leuk restaurant voor een smaakvolle lunch of diner? Je kunt bij de Leistert als dagjesgast terecht in één van onze drie restaurants.

La Selva Food & Drinks, het gezellige familierestaurant van de Leistert, grenst aan de Indoor speeljungle. Via het restaurant loop je binnendoor naar de jungle en vice versa. Ideaal wanneer je een hapje wilt eten met kleine kinderen.

Ben je wat avontuurlijker en wil je eens wat nieuws proberen? Neem dan zelf de controle over de grill in ons stoere tafelgrill-restaurant Grillo! Maak de kids 'chef for a day' en een smaakvol avondje is gegarandeerd!

Lekker makkelijk eten in een sfeervolle ambiance doe je bij Via Verde! Bij dit Italiaans getint restaurant scoor je de lekkerste pasta's en pizza's. 

Waanzinnig veel waterpret

Binnen of buiten, in chloor- of natuurwater, actief of lekker chill. Bij de Leistert vind je gegarandeerd de verkoeling en waterfun die je zoekt! Dein mee op de golven van het buitengolfslagbad, klieder met water en zand bij de roeivijver en zoek bij minder mooi weer de warmte van het subtropisch zwembad op. Plonsen maar!

Je kunt van al deze faciliteiten gebruik maken door een ticket te kopen voor de zogenoemde 'Waterspeelzone'. Deze faciliteiten behoren allemaal tot deze zone.

Tickets kopen (tijdelijk niet door Corona)

Het allertofste schoolreisje

Ben je opzoek naar een tof schoolreisje of activiteiten met groepen? Dan ben je bij Recreatiepark de Leistert aan het goede adres. Er zijn diverse manieren mogelijk hoe je jouw schoolreisje kunt invullen. Check it out!

Lees meer

Je bent de ster van de dag tijdens jouw kinderfeestje!

Met het bootcampfeestje heb je het stoerste kinderfeestje van allemaal! Je gaat klimmen, klauteren en tijgeren. Het wordt een echte competitieve work-out. Wie durft?

Tijdens het zwemfeestje mag je gebruik maken van het zwembad en de waterspeeltuin, en jullie gaan een activiteit in het zwembad doen. Leuk hè?!

Kinderfeestjes zijn te reserveren op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 13.00 uur en kunnen tot 3 weken voor de gewenste datum geboekt worden met een maximum van 14 kinderen.

   

Sluiten

Belangrijke mededeling

Op dit moment is dagrecreatie, het organiseren van schoolreisjes en het vieren van kinderfeestjes tot nader order niet mogelijk i.v.m. het Coronavirus.