Uit eten bij Recreatiepark de Leistert!

Verblijf je niet op ons park, maar zoek je een leuk restaurant voor een smaakvolle lunch of diner? Je kunt bij de Leistert als dagjesgast terecht in één van onze drie restaurants.

La Selva Food & Drinks, het gezellige familierestaurant van de Leistert, grenst aan de Indoor speeljungle. Via het restaurant loop je binnendoor naar de jungle en vice versa. Ideaal wanneer je een hapje wilt eten met kleine kinderen.

Ben je wat avontuurlijker en wil je eens wat nieuws proberen? Neem dan zelf de controle over de grill in ons stoere tafelgrill-restaurant Grillo! Maak de kids 'chef for a day' en een smaakvol avondje is gegarandeerd!

Lekker makkelijk eten in een sfeervolle ambiance doe je bij Via Verde! Natuurlijk mogen hierbij de lekkerste verse pizza's en pasta's niet ontbreken, maar ook voor de lekkerste zalm en biefstuk ben je bij Via Verde aan het juiste adres.

Onze restaurants:

i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek